top of page
IMG_5691klein.jpg


COACHING
 

Soorten Coaching

PORTFOLIO MEELOOP

IMG_3960klein.jpg

Bij een meeloopdag krijg je de kans om als beginnende of gevorderde fotograaf je portfolio uit te breiden onder mijn toezicht. Ik regel de modellen en de locatie, en jij komt mee fotograferen. Ik help je tijdens het fotograferen en je ziet hoe ik een fotosessie aanstuur.
 

Een meeloopdag is minder diepgaand dan een workshop. 

ONLINE WORKFLOW

DSC07335-bewerktklein.jpg

Een op maat aangevraagd, individueel gesprek waarbij je mijn workflow van het nabewerken kan meevolgen. Er wordt  specifiek gefocust op de kunst van het werken in Lightroom en /of Photoshop. Het gesprek is op maat van jouw wensen en kan ter plaatse of online plaatsvinden. Een workflow-gesprek is uitermate geschikt voor zij die een kennismaking willen doen met de wereld van het nabewerken of zij die de specifieke workflow van Hanne Willemen Photography willen leren kennen.

 

Een workflow-gesprek is minder diepgaand dan een workshop nabewerking. 

INTENSIEVE WORKSHOP

IMG_2190klein.png

Workshops zijn diepgaande leerervaringen waarbij je op maat kan proeven hoe ik te werk ga als fotograaf. Een workshop kan gaan over de praktijk van fotografie, nabewerking of beiden. Daarnaast maak je zelf de keuze tussen een workshop in groep, of individueel. Indien je meer wil leren over het fotograferen of bewerken van a tot z, dan is een workshop zeker iets voor jou!  Het grote verschil met een meeloop of workflow gesprek, is dat een workshop (1) veel langer duurt, (2) meer onderwerpen behandeld, en (3) meer geschikt is voor zij die hun fotografieskills naar een hoger niveau willen brengen.

bottom of page